Hasan Ali Kaldırım'da son dakika gelişmesi

ABONE OL

Fenerbahçe ile sözleşmesi bu sezon sonu bitecek olan ve yönetimin ilk tur görüşmelerde teklif ettiği ücreti kabul etmeyen milli futbolcu ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşandı.

Yeni sezon öncesinde dış transferde olduğu kadar iç transferde de yoğun bir mesai harcayan, takımdan ayrılacak ve kalacak isimleri belirleyen Fenerbahçe yönetimi, Hasan Ali Kaldırım’la ilgili fikrini değiştirdi.

Sarı-lacivertli takımda kaleci Volkan Demirel’le birlikte bu sezon sonunda sözleşmesi tamamlanacak iki oyuncudan biri olan Hasan Ali Kaldırım’la yapılan ilk görüşmeden olumlu sonuç çıkmayınca iki taraf arasındaki iplerin kopacağı düşünülmüştü.

KJAER VE SKRTEL’İ ÖRNEK GÖSTERDİ

Bu sezon savunmada birlikte görev yaptığı Simon Kjaer ve Martin Skrtel’in aldıkları yıllık ücrete işaret eden milli futbolcunun aynı zamanda babası da olan menajeri, 1.4 milyon Euro tutarındaki teklifi kabul etmemişti.

Genç futbolcuya Avrupa kulüplerinden de tekliflerin olduğu ve bunların değerlendirilebileceği konuşulurken, sürpriz bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçeli yöneticiler, gelecek sezon sarı-lacivertli takımın başına geçmesine kesin gözüyle bakılan teknik direktör Aykut Kocaman ile transferler konusunda yaptıkları görüşmede, “Hasan Ali takımda kalsın” yönünde görüş aldı.

ANLAŞMAYA YAKIN DURUYORLAR

Bunun üzerine Hasan Ali Kaldırım’la yapılan ikinci tur görüşmelerde anlaşmaya yakın olunduğu belirtildi. Fenerbahçe yönetiminin, milli futbolcuya önerdiği 1.4 milyon Euro’luk ücreti bir miktar daha arttırdığı ve iyileştirmeler yaptığı, Hasan Ali Kaldırım’ın da bu koşullara sıcak bakarak imzaya yakın olduğu ifade edildi.
Kaynak: Milliyet

fenerbahçe hasan ali kaldırım aykut kocaman