Hasan Ali Kaldırım Rogon'a imza attı

ABONE OL

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve yeniden anlaşma sağlanamayan milli futbolcu, üçüncü kez menajerlik firmasını değiştirdi. Aykut Kocaman'ın takımda tutulmasını istediği Hasan Ali Kaldırım, Alman Rogon firması ile anlaştı.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve henüz sarı-lacivertlilerle yenileme yapmayan Hasan Ali Kaldırım’la ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Milli futbolcunun, Ahmet Bulut’tan sonra anlaştığı Avusturyalı menajerle de yollarını ayırdığı ve Avrupa’nın ünlü menajerlik firması Rogon ile imza attığı öğrenildi.

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın gelecek sezon için Fenerbahçe yönetimine sunduğu raporda takımda tutulmasını istediği futbolculardan biri olan Hasan Ali Kaldırım’la yapılan iki tur görüşme sonuçsuz kalmıştı.

ÜÇÜNCÜ KEZ DEĞİŞİKLİK YAPTI

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Hasan Ali Kaldırım’a görüşme yapmak için menajer Ahmet Bulut’la ayrılma şartı koşmuş, milli futbolcu da Avusturyalı bir menajerle anlaşarak sarı-lacivertlilerle masaya oturmuştu. Bu gelişmelerin ardından, Hasan Ali Kaldırım’ın yeniden menajer değişikliği yaparak, Alman Rogon firması ile anlaştı.

Hasan Ali Kaldırım’ın Fenerbahçe ile yeniden görüşmesi halinde Rogon temsilcileri aracılığıyla masaya oturacağı, ayrıca Alman kökenli firmanın milli futbolcuya Bundesliga’dan da takım bakacakları öğrenildi. Firmanın portföyünde ağırlıklı olarak genç Alman futbolcular bulunuyor.
Kaynak: Fotomaç

 

 

 

 

 

 

 

 

fenerbahçe hasan ali kaldırım