Hatayspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler

ABONE OL

Beşiktaş, Süper Lig'de 2021-2022 sezonun 11. haftasında Hatayspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun 11. hafta maçında Hatayspor ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak.

Yeni Hatay Stadyumu'nda saat 16:00'da oynanacak mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Hatayspor: Munir, Kamil Ahmet Çörekçi, Fatih Kurucuk, Burak Öksüz, Adekugbe, Ribeiro, Traore, Lobjanidze, Emre Çolak, El Kaabi, Diouf

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Umut Meraş, Atiba, Necip, Ghezzal, Alex Teixeira, Cyle Larin, Batshuayi

Derbi ile yeniden doğdu

Süper Lig'de geçen sezonun flaş takımlarından olan Karagümrük, bu kez de ilk 2 haftada 4 puan toplamayı başardılar. İlk hafta Gaziantep FK'yı deviren İstanbul ekibi, sonrasında Rize'den 1 puanla döndüler. Ancak Karagümrük karşısında zorlanmalarına karşın sahadan tek golle galibiyetle ayrılmayı başardı ve 3 haftada 7 puana ulaştı.

Sonrasında Yeni Malatyaspor ile kozlarını paylaşan ve yıldızlarının etkili oyunuyla 3-0'lık galibiyete uzanmayı başardılar. Şampiyonlar Ligi'nde ise Dortmund'a mağlup olmalarına karşın ortaya konan mücadele taraftarları umutlandırdı.

Devler Ligi dönüşü rotasyona giden Sergen Yalçın, ilk yarıda 2-0 geriye düşen takıma yaptığı hamlelerle mücadeleyi çevirdi ve siyah-beyazlılar sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Ancak sonrasında Antalya'daki senaryonun tam tersi oldu. Adana Demirspor karşısında 3-0 öne geçmelerine karşın sahadan 3-3 berabere kaldılar.

Adana Demir travmasının ardından da sakatlıklar baş gösterdi. Siyah-beyazlılar, neredeyse takımın yarısını sakatlığa kurban verirken bu süreçte oynadığı Altay ve Ajax maçlarından da yenilgiyle ayrıldı. Sonrasında ligde Sivasspor'u 2 golle geçseler de haftaiçi Başakşehir'e 3-2 yenilmekten kurtulamadılar ve zirvenin 4 puan gerisinde kaldılar.  Şampiyonlar Ligi'nde ise Sporting'e beklenmedik bir şekilde farklı kaybettiler.

Zirveden uzaklaşmamak adına Galatasaray karşısında mutlak galibiyete ihtiyacı olan siyah-beyazlılar, Larin'in golleriyle rakibini 2-1 mağlup etti ve lider Trabzonspor'u 4 puan geriden takibini sürdürdü.

En formda ekiplerinden biri

Ligde ilk hafta yalnızca 1 puan toplayan Hatayspor, sonrasındaki 8 karşılaşmada tam 6 galibiyet aldı ve 20 puanla ikinci sırada bulunuyor. Ömer Erdoğan ile ciddi bir form yakalayan Hatayspor, son yenilgisini Fenerbahçe karşısında aldı.

Beşiktaş önde

Beşiktaş ile Hatayspor iki kez karşı karşıya geldi. İlk mücadele 2-2'lik eşitlikle sonuçlanırken son maçı siyah-beyazlılar 7-0 ile kazandı.

hatayspor beşiktaş hatayspor beşiktaş süper lig