Hatayspor'un acı kaybı

ABONE OL

Atakaş Hatayspor'da malzemeci olarak görev yapan Onur Akdeniz, depremde hayatını kaybetti.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7.7 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Deprem, Kahramanmaraş başta olmak üzere Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük hasara yol açtı.

Dualar Taner Savut için

Hatay'da yıkılan aynı binada enkaz altında kalan kulübün İzmirli sportif direktörü Taner Savut’tan haber bekleniyor. İzmirspor’da profesyonel olup ardından Fenerbahçe’nin yolunu tutan 49 yaşındaki Savut, birçok kulüpte futbolcu olarak forma giydikten sonra Ege’de Manisa Futbol Kulübü’nde 2 farklı dönemde sportif direktörlük yaptı. Manisa FK’da geçen sezon çalıştıktan sonra sezon başında Hatayspor’la anlaşan Savut’un halen enkaz altında olduğu belirtildi. Evli ve 1 kız babası Taner Savut’un Manisa’da yaşayan ailesi de umutla gelecek haberi bekliyor. Savut ve aynı binada enkaz altında kalanlar için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Onur Akdeniz hayatını kaybetti

Hatayspor Kulübü'nde malzemeci olarak çalışan Onur Akdeniz'in vefat ettiği öğrenildi. Kentten gelen bilgiye göre Akdeniz'in göçük altından cansız bedeninin çıkarıldığı belirtildi. Ayrıca Hatayspor eski teknik direktörü Ömer Erdoğan'ın sosyal medya hesabından Onur Akdeniz'in fotoğrafını paylaşarak "Allah rahmet eylesin" yazdığı görüldü.

(Fanatik)

onur akdeniz hatayspor deprem