''Hedefimiz ligde kalmak''

ABONE OL

Ankaragücü forması giyen tecrübeli kaleci Korcan Çelikay, Süper Lig'de kalmak istediklerini ve bunun için de 4 ya da 5 maç kazanmalarının yeterli olacağını söyledi.

Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nde forma giyen kaleci Korcan Çelikay, hedeflerinin ligde kalmak olacağını ve bunu başaracaklarına inandıklarını dile getirdi.

32 yaşındaki tecrübeli kaleci, futbolun yeniden başlayacak olmasının da insanların moralini biraz olsun düzelteceğini dile getirdi.

Ligde kalmaları için 4 ya da 5 maç kazanmaları gerektiğini söyleyen Çelikay, 'Bu süreçten önce 8 maçımız kalmıştı ve bizim bir hedefimiz vardı. Ligdeki baraj 35-36 puan olacaksa eğer; çünkü aynı konumda düşme potası ve yakınlarında 5-6 takım var, bizi 8 karşılaşmada 4 ya da 5 maç kazanmak kurtarabilecek bir puana getiriyor diye düşünüyorduk. Kendimizi ona göre planlamıştık. Bu süreç araya girdi tabii, bu süreçten sonra da yine aynı şeyi düşünüyoruz. Bizim hiçbir zaman ligde kalmakla ilgili bir korkumuz olmadı. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ankaragücü'nün kolay bir senesini hatırlamıyorum' ifadelerini kullandı.

Ankaragücü'nün Süper Lig'de kalan maçları

Gaziantep FK (D)

Başakşehir

Trabzonspor (D)

Alanyaspor

Göztepe (D)

Galatasaray

Antalyaspor

Denizlispor (D)

ankaragücü korcan Çelikay