"Hep birlikte ayağa kalkmalıyız"

ABONE OL

Phillip Cocu, Beşiktaş derbisi öncesi adeta beyin yıkıyor, takımını zorlu maça konsantre etmeye çalışıyor.

Dinamo Zagreb karşılaşması sonrası eleştiri oklarının hedefindeki isim olan teknik direktör Phillip Cocu, Beşiktaş derbisi öncesi adeta beyin yıkıyor, takımını zorlu maça konsantre etmeye çalışıyor.

Cocu’nun, oyuncularıyla yaptığı son toplantıda, “Artık Dinamo maçını unutmamız gerekiyor. Bir an önce ayağa kalkmalıyız. Derbide taraftarımız bizim arkamızda olacak. Onları üzdük ve bunu bir an önce telafi etmemiz şart. O yüzden birlik olup, Beşiktaş’ı yenerek tekrar çıkışa geçmeliyiz” dediği ifade edildi.

Öte yandan derbi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'ye Can Bartu Tesisleri’ne gelen çok sayıda taraftar destek verdi.

Başkan Ali Koç’a, Yönetim Kurulu üyelerine, teknik heyete ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar meşaleler yaktı ve tezahüratlar eşliğinde desteklerini gösterdi.

Takım kaptanı Volkan Demirel'e baklava ve çiçek takdim eden sarı-lacivertli taraftar grubu Başkan Ali Koç, Başkanvekili Semih Özsoy ve Yönetim Kurulu üyesi Selahattin Baki yakından ilgilendi.

Skrtel ve Hasan Ali katılmadı

Sarı-lacivertli takımın bugün yaptığı çalışmada sakatlıkları süren Skrtel ve Hasan Ali katılmadı. İki futbolcu derbiye yetiştirilmeye çalışılıyor...

fenerbahçe derbi ali koç semih özsoy selahattin baki samandıra can bartu tesisleri volkan demirel phillip cocu