''Her hafta bir vukuat var''

ABONE OL

Süper Lig'de Sivasspor ile 2-2 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Sivasspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalar yaptı.

Mücadeleyi değerlendiren Terim, "Yarım pozisyon vermeden 2 gol yedik. Goller pozisyon değil, Linnes'in pozisyonu hiç değil. Bu saha daha başımızı çok ağrıtacak. Kötü yani. 2-2'yi bulduk, 3. golü kaçırdık ama puan kaybettik. İyi oynamak, iyi mücadele etmek önemli ama sonuç 2 puan kaybı. Tercihimiz hem iyi mücadele hem iyi futbol hem de 3 puan. Buna bugün çok yaklaştık. Bazen olmuyor." dedi.

'Galatasaray'a gelince kırmızı'

Hakeme de tepki gösteren tecrübeli teknik adam "Onyekuru'ya olan pozisyonda, Ali Palabıyık top oynamış olsa vurduktan sonra devam demez. Öyle, en az 2-3 oyuncumuz atıldı. Bu pozisyona kırmızı gösterilmedi. Demek ki hakikaten endişede haklılarmış. Endişelendiler ya. O pozisyondan 10 saniye önce de Gedson'un ayağına basıyor biri. Ona da sarı kart yok. 38 dakika 10 kişi oynayacak rakip. Galatasaray'a gelince kırmızı ama bize oldu mu içeriyi dinliyorlar. Ali Palabıyık top oynamadığı için bilmiyor tabii o ayağın çekilebileceğini." şeklinde konuştu.

'Her hafta bize bir şey oluyor'

Fatih Terim sözlerini, "Daha bariz ne olabilir? Bu lig maçı kardeşim. Bunun pardonu yok, pardonu yok. Muhakkak her hafta bize bir şey oluyor, her hafta. Dakika 59. Bakın söylüyorum. Yarış devam ediyor. Bu arkadaşlara, sahalara rağmen devam edeceğiz. Bunlara bırakacak halimiz yok. Böyle olacak hali yok. Bu nasıl bir şeydir ya! Beni nasıl ikna edebilirsiniz ya! Her hafta bir vukuatınız var ya!" ifadeleriyle tamamladı

fatih terim galatasaray