Hollanda'dan Van Persie Feyenoord ile anlaştı iddiası!

ABONE OL

Hollanda basını, Robin van Persie'nin Feyenoord ile anlaştığını açıklarken, transferin önündeki engeli şu anda oyuncunun Fenerbahçe ile olan konratı olarak gösterdi.

Kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren Fenerbahçe'de Robin van Persie'nin takımdan ayrılması gündemde. İddialara göre Feyenoord ile prensip anlaşmasına varan Hollandalı futbolcunun sözleşmesini feshetmesi durumunda resmi imzayı atması bekleniyor.

Hollanda basınından Football Internation'ın haberine göre Robin van Persie'nin Feyenoord'a gitme ihtimali artıyor. Rotterdam ekibiyle 1+1 yıllık prensip anlaşmasına vardığı iddia edilen tecrübeli yıldız için transferin önündeki engel Fenerbahçe ile olan kontratı... Martjin Krabbendam'ın haberine göre 33 yaşındaki oyuncu, Sarı-Lacivertliler ile sözleşme sorununu çözerse Feyenoord ile resmi imzaları atacak.


MAAŞINDAN FEDAKARLIK EDECEK

Fenerbahçe'den yıllık 4.9 milyon Euro kazanan Robin van Persie'nin Feyenoord ile yaptığı anlaşma gereği maaşında ciddi bir kesinti olacağı da iddia edildi. 

STURM GRAZ MAÇINDA OYNAMAMIŞTI

Sarı-Lacivertliler'in UEFA kadrosuna kendine yer bulan 33 yaşındaki oyuncunun Sturm Graz maçında oynamaması ayrılacak mı dedikodularını güçlendirmişti. 

43 GOLE KATKI VERDİ

2015'te Fenerbahçe'ye transfer olan tecrübeli forvet, iki sezonda 83 maça çıkarken 36 gol atıp 7 de asist yaparak toplamda 43 gole katkı sağladı. 

feyenoord fenerbahçe robin van persie