Hull City: 'Anlaşamadık'

ABONE OL

Hull City, teknik direktörlük koltuğu için görüşmelere başlanan Pedro Martins ile anlaşmaya varılamadığını açıkladı.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, resmi siteden teknik direktör konusunda açıklama yaptı.

Portekizli teknik adam Pedro Martins ile anlaşamadıklarını ve görüşmelerin sonlandığını duyuruldu.

İşte Hull City'den yapılan açıklama;

Teknik direktör Pedro Martins ile yaptığımız görüşmelerin ardından karşılıklı anlaşmaya varamadık ve görüşmeleri bitirme kararı aldık. Pedro harika bir antrenör ama taleplerini karşılayamacağımızı hissettik. Hull City'e gösterdiği ilgiden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Ekibimiz, kulüp efsanesi Andy Dawson ile çok yetenekli ellerde ve onun geçen hafta ortaya koyduğu performanstan çok memnunuz. Dünyanın dört bir yanından yüksek kalibreli teknik direktörlerin ilgisini çektik ve bu büyük kulübü ileriye götürecek doğru adayı bulana kadar tüm seçeneklerimizi değerlendirmeye devam edeceğiz. Bu bizim için çok önemli bir karar ve aceleye getirmek istediğimiz bir şey değil. Andy ve ekibinin getirdiği istikrar, bu kararı doğru bir şekilde almamızı sağladığı için şanslıyız. Birlikte yolculuğumuzun başında da söylediğim gibi şeffaflıkla hareket edeceğiz ve bu süreç boyunca taraftarlarımıza güncel bilgileri vermeye devam edeceğiz.

Maçı birlikte izlediler

Hull City-Wigan Athletic maçını izlemek için şehre gelen Portekizli çalıştırıcının stadı gezerken fotoğrafı sosyal medyaya düşmüştü. Ayrıca kulübün Acun Ilıcalı ise sosyal medya hesabından haberleri doğrulayan bir paylaşım yapmıştı.