Ibrahimovic'e gönderme! 'Kendisi için kazanıyor'

ABONE OL

Serie A'da Inter ile şampiyonluk yaşayan ve zaferde büyük rolü olan Romelu Lukaku, sezon içerisinde gerginlik yaşadığı Zlatan Ibrahimovic ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Juventus'un Serie A'da 11 yıllık hegemonyasını yıkan ve şampiyonluğa ulaşan Inter'de Romelu Lukukau, Corriere della Sera'ya açıklamalarda bulundu.

İtalya'da şampiyonluğun en büyük mimarlarından olarak gösterilen ve övgüler toplayan Lukaku, "Şampiyonluk benim değil. Tüm takıma ve taraftarlara ait. Şu andan itibaren kendimi en iyi oyuncu olarak görmeyeceğim. Kazanmak için yardım eden biriyim" şeklinde konuştu.

'Hayali gerçeğe dönüştürdüm'

Inter'in kendisi için farklı olduğunu dile getiren Belçikalı golcü, "Benim için Serie A'da Inter için oynamak her zaman bir rüya olmuştur. Bu hayali gerçeğe dönüştürdüm. Şu anda benim için en iyi olan teknik adamla birlikteyim. Umarım her şey olumlu gitmeye devam eder" ifadelerini kullandı.

'Böyle tepki vermemeliydim'

Milan ile oynadıkları derbide Zlatan Ibrahimovic ile yaşadıkları gerginliği de anlatan Lukaku, "O anda mağlup durumdaydık ve biraz kızgındım. Sözleri de beni etkiledi ancak böyle tepki verdiğim için mutlu değilim" dedi.

'Ben Inter için istiyorum'

Zlatan Ibrahimovic'e de göndermede bulunan yıldız futbolcu, "Ibrahimovic mükemmel bir futbolcu. Gittiği her yerde kazandı. O kendisi için kazanmak istiyor, ben ise Inter için kazanmak istiyorum. Takım arkadaşlarım ve zafer için ölümüne savaşıyorum "