Ibrahimovic, Türkiye, AC Milan ve daha fazlası

ABONE OL

Ibrahimoviç'in Türkiye'de desteklediği takımı! AC Milan forması giyen Hakan Çalhanoğlu, İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimoviç hakkında ilignç bir gerçeği açıkladı.

İtalyan temsilcisi AC Milan forması giyen milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu, A Spor canlı yayınına katıldı ve dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Hakan Çalhanoğlu, AC Milan’da çok mutlu olduğunu ve kariyerine İtalyan ekibinde devam etmek istediğini söylerken, Zlatan Ibrahimovic ile ilgili çok ilginç bir bilgi verdi.

‘Ibrahimovic’in tuttuğu bir Türk takımı var’

Zlatan Ibrahimovic ile arasının çok iyi olduğunu söyleyen Hakan, İsveçli yıldızın bir Türk takımını tuttuğunu da söyledi ve ’Zlatan Ibrahimovic ile aramız çok iyi. Bana sahip çıkıyor. Hem saha içinde hem de saha dışında iyi anlaşıyoruz. Dışarıdan görüldüğü gibi egolu bir insan değil. Sahadaki görüntüsü çok normal. Çünkü çok hırslı bir oyuncu ama saha dışında çok sempatik ve kalbi temiz bir insan. Aynı zamanda Türkleri çok seviyor. Ibrahimovic’in tuttuğu bir Türk takımı var ama söylemem. Söylersem bana kızar’  ifadelerini kullandı.

Zlatan Ibrahimovic ile geçtiğimiz sezon Galatasaray yakından ilgilenmiş ancak yıldız oyuncu LA Galaxy’den ayrıldıktan sonra tercihini AC Milan’dan yana kullanmıştı.


‘Merih ve Cengiz ile gurur duyuyorum’

Serie A’da forma giyen Cengiz Ünder ve Merih Demiral ile gurur duyduğunu da dile getiren Hakan, ’Cengiz ve Merih ile sık sık görüşüyorum. Hatta Merih’i en son iki gün önce aradım ve sakatlığının durumunu sordum. Kendisini iyi hissettiğini söyledi. Cengiz ile arada İtalyanca şakalaşıyoruz. İkisiyle de gurur duyuyorum. Çok temiz kalpli insanlar. Dorukhan Toköz, Abdulkadir Ömür ve Uğurcan Çakır, Avrupa’ya yakışan oyuncular. Türkiye’de oynamak güzel ama diğer ülkeleri de denemelerini tavsiye ederim. Onları Avrupa’da görmek isterim.  dedi.

AC Milan’ın çok farklı bir takım olduğunu da söyleyen Hakan ‘Leverkusen'de 3 yılım geçti, çok güzel 3 yıldı. Bayern Münih gibi büyük takımda oynamak da güzel ama Bayern Münih ve Milan'ı karşılaştırdığımızda isim olarak Milan da büyük bir kulüp. Milan'da eksik olan tek şey Şampiyonlar Ligi. Milan çok farklı bir kulüp’  şeklinde konuştu.

hakan Çalhanoğlu zlatan zlatan ibrahimovic ac milan cengiz Ünder merih demiral