İngiltere'de dev randevu: Arsenal-Liverpool

ABONE OL

Premier League'de 36. hafta maçında Arsenal ile Liverpool kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Premier League'in 36. haftasında Arsenal ile Liverpool karşı karşıya gelecek.

Tottenham Hotspur  Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Michael Oliver yönetecek. Mücadele saat 18:30'dan itibaren S Sport'tan naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Arsenal: Martinez, Sokratis, Holding, Kolasinac, Soares, Xhaka, Ceballos, Tierney, Nelson, Saka, Lacazette

Liverpool: Alisson, Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum, Fabinho, Keita, Salah, Mane, Firmino

Eksikler

Arsenal: Leno, Chambers, Mari, Martinelli, Mesut(sakat) ve Nketiah(cezalı)

Liverpool: Matip ve Henderson(sakat)

Takımların son durumu

Üst üste aldıkları galibiyetlerle ilk 4 adına umutlanan Londra ekibi, önce Leicester ile berabere kaldı. Sonrasında ise Tottenham'a mağlup olarak 9. sıraya kadar geriledi. Manchester City'nin CAS davasını kazanmasıyla da birlikte Şampiyonlar Ligi bileti alma şansları kalmadı.

Şampiyonluktan sonra 5 puan kaybı

Liverpool, şampiyonluğunu ilan ettikten sonra 5 puank aybetti. Manchester City'e farklı mağlup olan Merseyside ekibi, son hafta da Burnley ile 1-1 berabere kaldı. Şampiyonlar Ligi'nden de koronavirüs öncesi elenmiş olan Liverpool'un sezonun geri kalanı için bir hedefi kalmadı.

Arsenal'in galibiyeti yok

Arsenal ile Liverpool arasında oynanan son 10 maçın 4'i berabere biterken 6 karşılaşmayı Liverpool kazandı. Arsenal ise bu karşılaşmalarda galibiyet alamadı.


arsenal liverpool premier league