Instagram'ın en çok kazanan sporcusu

ABONE OL

Dünyanın en iyi sporcuları, modern zamanın reklam platformu Instagram'da yaptıkları paylaşımlarla çok ciddi gelirler elde ediyor. 1 aylık süreçte Instagram'da en çok kazanan sporcular listesinde Cristiano Ronaldo zirvede yer aldı.

Dünyanın en önemli sporcuları, artık yeni dünyanın reklam platformuna dönüşen Instagram üzerinden önemli kazançlar elde etmeye devam ediyor. Dünyanın en iyi futbolcular arasında gösterilen Critiano Ronaldo, bu alanda da kazanmaya devam ediyor.

12 Mart ve 14 Mayıs arasındaki dönemde Instagram'da yaptıkları paylaşımdan en çok kazanan sporcular belli oldu. Cristiano Ronaldo bu süreçte yaptığı 4 paylaşım için 1 milyon 882 bin pound kazanarak listenin ilk sırasında yer aldı.

Cristiano Ronaldo'dan sonra Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi, 4 paylaşım için 1 milyon 299 bin pound kazanarak listenin ikinci sırasında kendine yer buldu.

Listedeki tek basketbolcu Shaq O'Neal olurken, NBA'in efsane ismi 16 paylaşım için 585 bin pound kazandı. Futbolu bırakalı çok uzun zaman olan David Beckham da yaptığı 3 paylaşım için bu süreçte 405 bin pound kazandı.

Instagram'da 12 Mart - 14 Mayıs arasında en çok kazanan sporcular;

1. Cristiano Ronaldo / 1 milyon 882 bin pound (4 paylaşım)

2. Lionel Messi / 1 milyon 299 bin pound (4 paylaşım)

3. Neymar / 1 milyon 192 bin pound (4 paylaşım)

4. Shaq O'Neal / 585 bin pound (16 paylaşım)

5. David Beckham / 405 bin pound (3 paylaşım)

cristiano ronaldo lionel messi neymar david beckham instagram