☰
✕

İpleri kopartan konuşma

ABONE OL

Hollandalı çalıştırıcı dünkü antrenmandan önce Galatasaray'ın kaptanına "Seni ilk 11'de oynatmayı düşünmüyorum" dedi

Hollandalı çalıştırıcı dünkü antrenmandan önce Galatasaray'ın kaptanına Seni ilk 11'de oynatmayı düşünmüyorum dedi. Selçuk da kendisini rahatsız hissettiğini söyleyerek izin istedi, idmana çıkmadı.

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi sıcak gelişmeler yaşandı. 

Dün yapılan taktik idmanı öncesi, teknik direktör Jan Olde Riekerink, Selçuk İnan'a: Seni Fenerbahçe maçında ilk 11'de oynatmayı düşünmüyorum dedi. 

Selçuk ise bunun üzerine Benim de ağrılarım var. Müsade ederseniz ben bugün idmana katılmayayım yanıtını verdi ve dün yapılan taktik çalışmasına katılmadı. 

Hollandalı teknik adam Fenerbahçe karşısında orta sahada De Jong, Tolga ikilisine şans verdi.

Selçuk maçın çok büyük bölümünde kenarda ısınmasına karşın oyuna alınmayınca da büyük tepki gösterdi.