İşte Beşiktaş'ın tüm stoper adayları

ABONE OL

Teknik direktör Şenol Güneş'in 'Gelecek sezon için ilk 11'de oynayacak en az iki stoper alınması gerektiği' yolunda rapor verdiği siyah-beyazlılarda yönetim üç önemli isimle anlaşma aşamasında.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlı yönetime takımla ilgili raporunu verdi ve iç ve dış transfer yapılması gereken bölgeleri belirledi. Tecrübeli teknik adamın raporundaki en önemli vurgusu, stoperler konusunda olmuştu.

Şenol Güneş raporunda gelecek sezon için doğrudan ilk 11’de oynayacak tecrübeli ve kaliteli iki stoper alınmasının kesinlikle şart olduğunu vurguladı.

EN GÜÇLÜ ADAY VIDA

Beşiktaş yönetimi de bir süredir stoper transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlıların bu mevki için ilk adayı, Dinamo Kiev’in tecrübeli Hırvat futbolcusu Domagoj Vida. Hem futbolcu ile hem de kulübü Dinamo Kiev ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş transfer komitesi üyelerinin anlaşmaya yakın oldukları, alınan haberler arasında.

MANGALA DA SIRADA

Beşiktaş’ta ikinci önemli stoper adayı da Manchester City’nin Fransız yıldızı Eliaquim Mangala. 2014-2015 sezonunda Manchester City’ye transfer olan, geçen sezonu ise İspanya’da La Liga ekibi Villarreal’de kiralık olarak geçiren Mangala’nın sözleşmeyi bu ay sonunda bitiyor, 30 Haziran itibariyle Manchester City’den bonservisi elinde olarak ayrılacak Mangala’nın istediği ücretle ilgili görüşmelerin sürdüğü biliniyor.

SON İSİM JOHANSSON

Ve Beşiktaş’ta bir alternatif de Kuzey’den çıktı. Yönetimin, Danimarka’nın Kopenhag takımında forma giyen Erik Johansson için temaslara başladığı öğrenildi. 1.91 m. boyundaki İsveçli futbolcuyu Beşiktaş Basın Sözcüsü ve transfer komitesi üyesi Metin Albayrak’ın daha önce izlediği ve hakkında olumlu görüş bildirdiği öğrenildi.

Kopenhag ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki stoperi satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen Beşiktaş, Danimarka ekibi ile temaslarını sürdürüyor. Erik Johansson bu sezon Kopenhag’da oynadığı 46 resmi maçın tamamında ilk 11’de sahaya çıktı.

beşiktaş Şenol güneş domagoj vida mangala erik johansson