''İstifa'' için geri sayıma geçildi

ABONE OL

Suudi Arabistan'da yaşanan olayların ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin görevinden istifa etmesi bekleniyor.

Türk futbolunda son dönemde yaşanan skandallara bir yenisi de Suudi Arabistan'da eklendi. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa maçı Suudi yetkililerin Atatürk pankartlarına ve tişörtlerine izin vermemesi nedeniyle iptal oldu. Temsilcilerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe sahaya çıkmayı reddederken, süreci kontrol edemeyen Türkiye Futbol Federasyonu eleştirilerin odak noktası oldu.

Birçok spor yazarı ve yorumcusu yaşanan süreçle ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'nu eleştirirken, başkan Mehmet Büyükekşi'nin ne yapacağı merak konusu olmayı sürdürüyor.

Son dönemde yaşanan olaylar ve Süper Kupa maçının oynanamasının ardından önümüzdeki günlerde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin görevinden istifa etmesi bekleniyor.

Mehmet Demirkol, Süper Kupa'nın iptalini değerlendirdi

Mehmet Demirkol: “Biz 100 yıl önce kararımızı vermiş bir ülkeyiz. Sen benim adıma, benim ulusum adına Suud ile Atatürk pazarlığı yapıyorsun. Bu kadar ilkesizlik olur mu? Ülkenin kurucusu tartışılır mı? Kim verdi sana bu yetkiyi? Kimsiniz siz? Nasıl yapabilirsin bunu? Ne hakla?” pic.twitter.com/8gujieYCN8

— Socrates (@SocratesDergi) December 29, 2023

mehmet büyükekşi tff türkiye futbol federasyonu süper kupa