'İstifayı düşünmüyorum'

ABONE OL

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Faroe Adaları'na 2-1 mağlup olunan maçın ardından konuştu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Faroe Adaları maçı sonrasında ayrılık ihtimaliyle yöneltilen soruya cevap verdi.

İşte Stefan Kuntz'un sözleri;

Eleştirileri haklı buluyorum ama oyuncularımı suçlayacak değilim. Bizim kadar güçlü olmayan ama sahada daha çok isteyen, daha çok koşan bir takım vardı karşımızda. Yumruk yemiştik, bu kez nakavt durumu var ve gerçekten acıtıyor.

Başkasını koymak zor oluyor

Bahane üretmemek lazım ama hiçbir milli takım, 10-11 tane en kaliteli oyuncusunu kaybederse yerine başkasını koyması zor oluyor. Keşke daha fazla bir araya gelip idman yapabilsek.

Ayrılık sorusuna yanıt

Teknik direktör değişikliğinden söz etmek kolay. Hocayı değiştirelim demek kolay. Gerçeklerle yüzleşmek lazım. Türk Milli Takımı'nın şu andaki gerçek durumu bu. Bir hoca değiştirerek, şu anki realitenin hemen değişmesini beklemek de pek gerçekçi değil.

İstifayı düşünmüyorum

Bu spekülasyonlar neden 1 ay önce çıkmış anlamış değilim. Şu an her türlü eleştiriyi yapmak normal. Ancak sabırsızlık hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. İlk hedefimiz Dünya Kupası şansımızı zorlamaktı. Bunu başardık. Portekiz'e karşı son dakikalarda golü atabilsek sansasyonel bir şey gerçekleşecektik. İkinci hedefimiz ise B Ligi'ne yükselmekti. Bu hedefe de ulaştık. Bu yaşanan tablo içerisinde yüzde 1 bile istifa etmeyi düşünmüyorum. Bu durumlardan daha güçlü çıkmak gerekir. Daha önce de bunlarla karşılaştım. Asla vazgeçmeyeceğim. Bu durum, beni daha fazla motive etti.