Jadon Sancho'nun gidebileceği 5 takım

ABONE OL

Borussia Dortmund'da bu sezon Jadon Sancho gündemden düşmedi. Performansı, geleceği ile ilgili belirsizlik derken, Jadon Sancho için ayrılık çanları çalıyor. Dortmund'dan ayrılmak isteyen İngiliz oyuncu için öne çıkan 5 takım var.

FUTBOO | Son iki sezonda Borussia Dortmund formasıyla gösterdiği performansla önemli kulüplerin transfer listesinde yer alan Jadon Sancho'nun sezon sonunda transfer yapması bekleniyor. Bundesliga'ya damgasını vuran isim Jadon Sancho. Bu sezon 42 maçta 20 gol, 20 asistlik performans sergiledi. 20 yaşında bir oyuncu için, hatta herhangi bir tecrübedeki veya takımdaki bir oyuncu için de bu rakamlar fazlasıyla olağanüstü.

Bu durum elbette ayrılığı da kaçınılmaz hale getiriyor. Alman basını, Dortmund'un Sancho'yu satmaya karar verdiği ve transfer tekliflerini değerlendirdiğini duyurdu. Peki İngiliz yıldızın yeni durağı neresi olacak?

Manchester United

Bu yaz yeniden yapılanmaya gitmesi ve gösterişli transferler yapması beklenen Manchester United'ın hedefindeki ilk isim Sancho. Bu transfer için 120 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtilen Premier Lig devi, Dortmund ile görüşmelere uzun süre önce başladı.

Manchester City

Watford altyapısından 2015 yılında Manchester City'nin yolunu tutan Sancho, 2017 yılında Dortmund'a transfer oldu. Ancak Guardiola, İngiliz oyuncunun geri dönmesini istiyor. Peki son pişmanlık fayda edecek mi? Genç futbolcu yuvaya dönecek mi? Yoksa ezeli rakibe giderek 'Neyi kaçırdığınızı görün' mü diyecek? O zaman bekleyelim ve görelim...

Juventus

Torino ekibinin yükü şu an Cristiano Ronaldo'nun omuzlarında. Ancak o omuzların yaşı artık 35'i buldu. Eskisi kadar kanat akınında da yer alamayan Ronaldo'nun santrfor bölgesine geçmesi ve Sancho gibi gol ve asist makinesinin ona yardım etmesi şüphesiz mükemmel plan şeklinde adlandırabilir. Ancak bu plan için 130 milyon euroya ihtiyaç var. Peki Juventus'un bunu ödeyecek gücü ya da gerçek isteği var mı? Onu da göreceğiz.

Paris Saint-Germain

Mbappe-Neymar-Icardi. Kağıt üstünde mükemmel bir üçlü. Ancak yaz transfer döneminde Neymar'ın Barcelona'ya transfer olması halinde her şey çok farklı bir boyuta erişebilir. PSG, Brezilyalı oyuncudan kazandığı parayı da Sancho transferinde kullanabilir. Belki de bu değişim, herkes için daha hayırlı olur. Ancak her şey başarı mı? Reklam, marka değeri ve birçok etken Neymar-Sancho değişimine razı olacak mı? Onun da cevabını başkan El-Khelaifi verecek.

Real Madrid

Cristiano Ronaldo'nun ayrılığının ardından üretim konusunda sorunlar yaşayan Real Madrid için Sancho ideal bir transfer olabilir. Özellikle Hazard transferi Madrid ekibi için büyük hayal kırıklığıydı. Sancho'nun takıma getireceği hareket Hazard, Benzema ya da yeni bir golcüyü de fazlasıyla yukarıya çıkabilir. Belki de Perez yine gösterişli bir imza töreniyle iki Dortmundlu(Haaland-Sancho) yıldıza Real Madrid forması giydirir.

jadon sancho dortmund manchester city manchester united