Jorge Jesus: "Bu bir final değil"

ABONE OL

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Avrupa Ligi'ndeki kritik Rennes maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda Rennes ile liderlik maçına çıkacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Jorge Jesus'un öne çıkan açıklamaları şu şekilde;

"Geçen seneyi 4. sırada tamamladılar. Şu anda da o konumdalar. Paris Saint Germain'den sonra en çok gol atan takım konumundalar. Bu tarz turnuvalarda tecrübeleri var. En iyi şartlarımızda olup kalitemizi ortaya koymamız gerekiyor. Maçı kazanıp gruptan çıkma kalitemiz var.

Yarınki maç sadece kimin 1’inci kimin 2’nci olacağını gösterecek. Asıl hedefimiz gruptan çıkmaktı ve bunu gerçekleştirdik. Final olarak bakmıyoruz ama grubu 1. sırada bitirmek istiyoruz. Daha az güçlü takımlarla eşleşmeniz garanti oluyor. İkinci olursanız UEFA Şampiyonlar Ligi'nden gelecek takımlarla eşleşiyorsunuz. Ben gerçek final maçlarına final gözüyle bakarım. Avrupa'da final oynarsak ona final gözüyle bakarım."

İrfan Can Kahveci: "Hocamız inanılmaz iyi bir insan"

Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Kahveci ise, “Hocamız gösterdiğimiz oyunla büyük hocalığını kanıtladı. Zaten buraya gelmeden kupalarıyla bunu başarmıştı. Ben hocanın insanlığını konuşmak istiyorum. Jorge Jesus inanılmaz iyi bir insan. Beni futbol kariyerimde en çok etkileyen insanlardan biri oldu. O’nun için her şeyimizi vermeye çalışıyoruz. Herkes hocaya çok saygı duyuyor" diye konuştu.