Jorge Jesus transfer için devrede!

ABONE OL

Ocak ayında kadrosuna sağlam isimler katmak isteyen Fenerbahçe'de Jorge Jesus sürpriz bir isim için devrede.

Spor Toto Süper Lig'de Portekizli Dünyaca ünlü teknik adam Jorge Jesus ile başlayan Fenerbahçe , tüm kulvarlarda iddialı performansını sürdürüyor. Ali Koç yönetimi ve Jorge Jesus yönetiminde 2022 Dünya Kupası arasında da boş durmayan ve transfer çalışmalarına devam eden sarı lacivertlilerden sürpriz bir hamle geldi.

Hücum hattına daha güçlü bir transfer yapmak isteyen Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Fanatik'in haberine göre hali hazırda Hollanda Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda mücadele eden ve Barcelona forması giyen Depay öne çıkan ilk isim oldu.

Fenerbahçe'ye önerdiler

İspanyol devi Barcelona, şu anda Hollanda Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda bulunan Memphis Depay'ı gözden çıkarmıştı. Barça, 5 milyon Euro değer biçtiği dünya yıldızı golcü Memphis Depay’ı menajerler aracılığıyla aralarında Fenerbahçe’nin de bulunduğu takımlara teklif etmişti. Hem yönetimin hem de Jesus’un, Memphis Depay seviyesindeki bir yıldızı kadroya katmaya sıcak baktığı öğrenildi. Ancak transferin maddi şartlarının karşılanması ve kadro dengesinin bozulmaması için izlenecek yol haritası belirlendi.

depay fenerbahçe transfer transfer haberleri