Jose Antonio Reyes, Türkiye'ye geliyor

ABONE OL

Transfer sezonuna hareketli bir giriş yapan Yeni Malatyaspor, Issiar Dia ve Nacer Barazite transferi sonrasında Jose Antonio Reyes'i de bitirmek için çalışmalara devam ediyor.

Transfer sezonuna hareketli bir giriş yapan Yeni Malatyaspor, Issiar Dia ve Nacer Barazite transferi sonrasında Jose Antonio Reyes'i de bitirmek için çalışmalara devam ediyor. 33 yaşındaki deneyimli futbolcu için Yeni Malatyaspor yöneticileri seferber oldu.

İssia Dia ve Nacer Barazite gibi önemli isimleri kadrosuna katmayı başaran Malatya ekibi, İspanya futbolunun önemli ismi Reyes için ikna çalışmalarını sürdürüyor. Malatya'da yaşama konusunda İspanyol futbolcunun ikna edilmesi sonrasında transfer gerçekleştirilecek.


Reyes kariyeri ile göz dolduruyor

Jose Antonio Reyes, Sevilla, Arsenal, Real Madrid, Atletico Madrid ve Benfica gibi dev kulüplerde forma giydi. Geçmişte birçok Türk takımı tarafından transfer edilmeye çalışılan ancak hiçbirisinde olumlu yanaşmayan futbolcu, Yeni Malatyaspor forması giymeye çok yakın.

İspanyol yıldızla 1 Eylül'den sonra masaya oturulacak. Tüm Avrupa'da transfer sezonu biteceği için yıldız futbolcuya karşı Güney Doğu Ekibinin eli güçlü olacak.

jsoe antonio reyes jose antonio reyes yaş jose antonio reyes yaşı jose antonio reyes mevki jose antonio reyes geçmiş jose antonio reyes takımları jose antonio reyes arsenal jose antonio reyes real madrid jose antonio reyes atletico madrid jose antonio reyes benfica jose antonio reyes porto jose antonio reyes ispanya jose antonio reyes wenger jose antonio reyes roberto carlos