Jose Mourinho Chelsea'ye reddetti

ABONE OL

AS Roma'yı çalıştıran Jose Mourinho, eski kulübü Chelsea'den gelen teklifi reddetti.    

Premier League'de sıkıntılı günler geçiren Chelsea, rotasını eski teknik direktörü Jose Mourinho'ya çevirse de Portekizli teknik direktör bu teklife sıcak bakmadı.

İtalyan basınında yer alan haberde Chelsea'nin Jose Mourinho'ya teknik direktörlük teklifinde bulunduğu belirtildi. Mourinho, Chelsea yönetimine teklif için teşekkür ederken, Roma'da kalmak istediğini iletti.

Jose Mourinho'nun Chelsea kariyeri

AS Roma ile olan sözleşmesi 2024 yılının Haziran ayında sona erecek olan 60 yaşındaki çalıştırıcı, Chelsea’nin başında üç Premier League zaferi yaşamıştı.

Premier League'de Chelsea’nin yanı sıra Manchester United’ı ve Tottenham’ı da çalıştıran Mourinho, Real Madrid ile de bir La Liga şampiyonluğu elde etmişti. Inter ile iki Serie A ve bir Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu elde eden Mourinho, ilk büyük çıkışını ise Porto’da yaşamıştı.

Porto’da önce UEFA Kupası’nı ardından da Şampiyonlar Ligi’ni kazanan Mourinho, futbol tarihinin en önemli teknik direktörleri arasına adını yazdırırken, son dönemde Brezilya Milli Takımı ve PSG’nin de gündemine gelmişti.
 

jose mourinho chelsea premier league