Juventus - Atletico, M.City - Schalke karşı karşıya

ABONE OL

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselecek iki takım daha bu gece belli oluyor. İtalya'da Juventus - Atletico Madrid ile İngiltere'de de Manchester City - Schalke ile karşılaşıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselecek iki takım daha bu gece oynanacak iki önemli maçla belli oluyor.

İtalya'nın Juventus takımıyla İspanyol Atletico Madrid Torino'da karşı karşıya gelecekler. İlk karşılaşmayı 2-0 kazanan Atletico'nun tur için elinde önemli bir avantaj bulunuyor. Juventus ise C.Ronaldo, Dybala, Mandzukic, Douglas Costa gibi yıldızlarıyla gereken skoru yakalayıp çeyrek finale yükselmek istiyor.

Mücadele 23:00'ten itibaren beIN Sports'tan naklen yayınlanacak.

Manchester City - Schalke

Manchester City ise ilk maçta deplasmanda 3-2 devirdiği Scalke 04 ile kendi sahasında karşılaşacak. Mücadele 23:00'ten itibaren beIN Sports'tan naklen yayınlanacak.

Bayern Münih - Liverpool çarşambayı bekliyor

Çarşamba gecesi ise kupanın favorilerinden Bayern Münih ile Liverpool Münih'te karşılaşacak. İlk maç 0-0 bittiği için bu karşılaşmanın da son derece çekişmeli ve keyifli geçmesi bekleniyor. BeIN Sports'tan naklen yayınlanacak olan mücadelenin başlama saati 23:00.

Barcelona - O.Lyon

Çarşamba gecesinin bir başka önemli mücadelesinde Barcelona ile O.Lyon İspanya'da karşılaşacaklar. Fransa'daki ilk karşılaşma golsüz berabere sonuçlanmıştı.

Bu karşılaşma da 23:00'ten itibaren beIN Sports'tan naklen yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda geçen hafta oynanan maçlar sonucu; Manchester United, Ajax, Tottenham ve Porto tur atlamıştı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ NEREDE, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA ?

şampiyonlar ligi bayern münih liverpool ne zaman hangi kanalda juventus atletico madrid maçı ne zaman hangi kanalda barcelona lyon maçı ne zaman hangi kanalda manchester city schalke maçı ne zaman hangi kanalda