Juventus - Inter muhtemel 11'ler

ABONE OL

Juventus, İtalya Kupası final maçında Inter ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

İtalya Kupası final maçında Juventus ile Inter karşı karşıya gelecek.

Roma Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 22.00'da başlayacak. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Juventus: Szczesny, Cuadrado, Bonucci, Rugani, Sciglio, Miretti, Arthur, Rabiot, Dybala, Kean, Vlahovic

Inter: Handanovic, Skriniar, Vrij, Dimarco, Barella, Hakan, Dumfries, Brozovic, Perisic, Correa, Martinez

Takımların son durumu

Sezona kötü bir başlangıç yapan ve zirveden erken kopan Juventus, Allegri'nin sistemi oturtmasıyla birlikte önemli bir çıkış yakaladı. Ancak ligde Inter karşısında alınan yenilgiyle zor olan şampiyonluk hayalleri de sona erdi. Sonrasındaki 5 haftada ise 3 galibiyet alabildiler. Serie A hedefi olmayan Juventus'un sezonu kupayla tamamlamak için son şansı bu final olacak.

Milan takibinde

Serie A'nın son şampiyonu Inter, Conte ayrılığına karşın bu sezon da şampiyonluğa oynamayı başardı. Ligin bitimine iki hafta kaldı ve lider Milan'ın yalnızca 2 puan gerisindeler. Son maçta ise Empoli karşısında 2-0'dan geri dönmeyi başarak formda olduklarını gösterdiler.

Juventus 4-3 önde

Juventus ile Inter arasında oynanan 10 maçta 3 kez beraberlik sonucu çıktı. Diğer 4 karşılaşmayı Torino ekibi kazandı. Inter ise sahadan 3'er kez galibiyetle ayrıldı.