Juventus'tan Asamoah şoku

ABONE OL

Kwadwo Asamoah'ın içinde, Stephan Lichtsteiner'in dışında kaldığı İtalya şampiyonu Juventus'un Şampiyonlar Ligi kadrosu açıklandı.

Galatasaray’ın istediği Kwadwo Asamaoah listede kendine yer bulurken, dışarıda kalan Lichtsteiner isyan bayrağını çekti.

Hayal kırıklığı yaşadı

İtalya şampiyonu Juventus’un Şampiyonlar Ligi kadro listesindeki tercihler, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Torino ekibiyle 7.sezonuna giren Stephan Lichtsteiner listeye dahil olamazken, Galatasaray’a geleceği iddia edilen Asamoah listede kendine yer buldu. Liste dışı kalmasına instagram üzerinden tepki gösteren Lichtsteiner, bu tercihi ‘büyük bir darbe’ olarak niteledi.

Sosyal medya hesabından bu durumu ‘hayal kırıklığı’ olarak niteleyen tecrübeli sağ bek, “Bu sert bir darbe ve büyük bir hayal kırıklığı oldu. Hayat böyle bir oyundur” derken forması için mücadele etmeye devam edeceğini belirtti.

Asamoah şoku

Juventus’ta dikkat çeken bir tercih ise Kwadwo Asamoah oldu. Galatasaray’a gitmek isteyen Ganalı oyuncusunun yerine yeni futbolcu transfer edemeyen Torino ekibi, yıldız sol beki Şampiyonlar Ligi listesine dahil etti.

Üç gündür Galatasaray taraftarının heyecanla beklediği Asamoah’ı önce 4.7 milyon Euro karşılığında vermeyi kabul eden Juventus, oyuncunun yerine alternatif olarak düşünülen Spinazolla’yı Atalanta’dan geri alamayınca geri adım atmıştı.

28 yaşındaki Ganalı futbolcu bu sezon Juventus'un oynadığı resmi maçlarda süre alamamıştı.

kwadwo asamoah galatasaray asamoah juventus