Kadıköy, deplasmandan daha zor!

ABONE OL

Fenerbahçe, ligin deplasmanda en çok puan toplayan takımı olmasına rağmen, bu başarılı performansını Kadıköy'de oynadığı maçlara taşıyamadı ve bu sezon ligde iç sahada 7. kez puan kaybı yaşadı.

FUTBOO | Deplasmanda ligin en iyilerinden olan Fenerbahçe, iç saha maçlarında ise bu performansının çok uzağında kaldı. Fenerbahçe, Süper Lig'in 28. haftasında Kadıköy'de Antalyaspor ile 1-1 berabere kalırken, iç sahadaki kötü performansını sürdürdü.

Kadıköy'de oynadığı son 3 lig maçında sadece 1 puan alabilen Fenerbahçe, Süper Lig'in de iç sahada 6. sırasında yer aldı. Fenerbahçe, Süper Lig'de bu sezon iç sahada oynadığı 14 maçın 7'sini kazanabilirken, 7 maçta da puan kaybı yaşadı. Sarı-lacivertliler Kadıköy'de bu sezon 5 yenilgi alıp, 2 maçta da sahadan bir puanla ayrıldı.

Erol Bulut önderliğinde Fenerbahçe'nin iç sahada galibiyet oranı ise %50'de kaldı.

Fenerbahçe'nin iç sahada puan kaybettiği maçlar

Hatayspor: 0-0
Konyaspor: 0-2
Beşiktaş: 3-4
Yeni Malatyaspor: 0-3
Galatasaray: 0-1
Göztepe: 0-1
Antalyaspor: 1-1

Süper Lig'in iç sahada en çok puan toplayanları

Fenerbahçe, şampiyonluk yarışındaki rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray'a göre iç saha performansında geride kaldı. Sarı-lacivertliler iç sahada 30 puan toplayan Galatasaray'dan 7, 31 puan toplayan Beşiktaş'tan ise 8 puan daha az toplayabildi.

Beşiktaş, 31 puan
Galatasaray, 30 puan
Alanyaspor, 30 puan
Hatayspor, 29 puan
F. Karagümrük, 26 puan
Fenerbahçe, 23 puan

fenerbahçe süper lig kadıköy antalyaspor fenerbahçe antalyaspor