Kai Havertz'in transfer olabileceği 5 takım

ABONE OL

Bayer Leverkusen'de başarılı performansıyla Avrupa devlerinin radarına giren ve bu transfer döneminin en çok konuşulacak isimlerinden Kai Havertz'in bir sonraki adresi neresi olacak?

FUTBOO | Bayer Leverkusen'de yıldızını parlatan 21 yaşındaki Kai Havertz'in 100 milyon euro civarında bir bonservis ücretiyle transfer olması bekleniyor. Bu takımın hangileri olabileceğine bakıyoruz...

Bundesliga'da bu sezon Leverkusen formasıyla harika bir performans sergileyen ve 30 lig maçında 12 gol, 6 asist üreten Kai Havertz, tüm dünyayı peşine takmış durumda. 

Geleceğin en büyük yıldız adayları arasında gösterilen 21 yaşındaki Alman futbolcu, yeni sezonda saha içindeki sihirbazlığını başka bir takımda sergileyecek gibi.

Kai Havertz'in gidebileceği 5 takımı değerlendirdik;

Chelsea

Geçen sezon para harcayamamanın acısını çıkartan Chelsea, Ziyech ve Werner'i alarak erkenden gövde gösterisi yapmaya başladı. Kai Havertz'i de çok isteyen Chelsea, bu transfer için kesenin ağzını açmış durumda. O bölge için de Chelsea'ye cidden Havertz gibi bir futbolcu gerekiyor. Chelsea, şu an için en güçlü aday olarak gözüküyor. 

Barcelona

Barça'da Messi'yi tamamlayacak futbolcu Neymar'dan sonra bir türlü bulunamadı. Coutinho için büyük bir servet ödenirken hayal kırıklığı ile sonuçlandı. Dembele zaten sürekli sakat. Griezmann hiç uymadı. Bir transfer Barcelona'da her şeyi rayına oturtabilir. O da Havertz gibi gözüküyor. Tabii bu transfer için önce Coutinho ile yollarını ayırmalarında fayda var.

Manchester City

Pep Guardiola ve ekibi, Avrupa yasağının kalkmasının ardından gaza basacaktır. Sezon sonu David Silva ile yollar ayrılıyor. Bu pozisyon için Phil Foden düşünülüyor ama bu, Avrupa yasağının kalkmasından önceydi! Şimdi bu işin Şampiyonlar Ligi var... Kai Havertz, Pep Guardiola'nın elinde bambaşka seviyelere çıkabilir.
 

Borussia Dortmund

Dortmund, hem ligde hem de transferde Bayern Münih'in çok gerisinde kaldı. Sancho'dan 100 milyon euronun üzerinde bir gelir bekliyorlar. Bu paranın hepsini de Kai Havertz için kullanabilirler. Takım kaptanı Marco Reus, 'Onu buraya getirmek için elimden geleni yapacağım' şeklinde konuşmuştu. Dortmund ciddi bir şekilde istiyor genç yıldızı. Giderse sürpriz olur ama Dortmund pek bir iddialı...

Real Madrid

Eden Hazard yıl içinde feci şekilde gözden düştü. Luka Modric'in yaş ilerliyor. Real Madrid'i ileriye kim taşıyacak? Zidane'ın da bunu düşündüğüne yemin edebiliriz ama kanıtlayamayız. 
 

kai havertz bayer leverkusen chelsea manchester city real madrid transfer