Kasımpaşa - Fenerbahçe maçının kilit futbolcuları

ABONE OL

Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Mücadelenin iki takımdan da kilit oyuncularına bakıyoruz.

Pandemi sonrasında Süper Lig'e Kayserispor galibiyeti ile başlayan ancak Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'a elenen Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk oluyor. Ara sonrası ilk maçını kazanan iki takımın mücadelesinde kimler ön plana çıkıyor ona bakacağız.

Fenerbahçe'yi ilk iki maçta hücum gücü olarak biraz tutuk gördük. Garry Rodrigues formsuz, Kruse zaten gitti. Vedat Muriqi'yi besleyecek birisi lazım ama o isim kim olacak? Bizce bu hafta patlama yapacak futbolcu Ferdi Kadıoğlu olacak...

Gole çok yakın olacağı bir maç!

Genç futbolcu ya 11'de ya da sonradan girecek ama Kasımpaşa maçında forma giyecek. Kasımpaşa'nın bekleri pek sağlam değil. Ferdi, hızı ve tekniği ile zaten iyi olmayan Kasımpaşa savunmasını oldukça zorlayan bir isim. Fenerbahçe taraftarları ondan çok şey bekliyor. İlk iki maçta beklentileri veremedi ama bu maç onun sırası gelmiş olabilir. 

Jailson ve Falette'in karşısında Koita!

Kasımpaşa'da ise en büyük gol silahları Koita ve Mame Thiam. Biz ise bu maçta Bangali-Fode Koita'yı seçiyoruz. Fenerbahçe'de Serdar Aziz bu maçta oynayamayacak. Savunmada büyük ihtimal yine Jailson oynayacak. Jailson'a kızılıyor ama asıl yeri stoper değil... Koita, gerek Falette gerekse Jailson'u oldukça zorlayacak bir futbolcu. Son 3 maçta 3 golü var ve bu maçta da en büyük gol umudu olacak.

ferdi kadıoğlu fenerbahçe kasımpaşa koita