Kasımpaşa ile Yeni Malatya yenişemedi

ABONE OL

Kasımpaşa evinde BtcTurk Yeni Malatya karşısında beraberliği son dakikada kazandı. Konuk ekipte teknik patron Sergen Yalçın'ın ve Robin Yalçın kırmızı kart görürken, haftaya Fenerbahçe ile karşılaşacak ev sahibi takımda Quaresma cezalı duruma düştü.

Maça hızlı başlayan Kasımpaşa, 13. dakikada Koita'nın attığı şık golle BtcTurk Yeni Malatyaspor karşısında 1-0 öne geçti. Bu dakikada ev sahibi takımın Portekizli yıldızı Quaresma'nın sol kanatta taç çizgisine yakın noktadan kullandığı serbest vuruşta, BtcTurk Yeni Malatyaspor savunmasının uzaklaştırmak istediği top Koita'nın önüne düştü. Bu oyuncunun penaltı noktası gerisinden yarım volesinde meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0.

18'de Chebake'nin çıkarken kaptırdığı topu ceza sahası içi sol çaprazda alan Koita, kaleci Farnolle ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun şutunda Farnolle'den seken meşin yuvarlağı BtcTurk Yeni Malatyaspor savunması uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya 33. dakikada Quaresma'ya sarı kart gösterdi. Portekizli yıldız gördüğü bu kart sonrası gelecek hafta Fenerbahçe ile yapacakları karşılaşmada cezalı duruma düşerek takımını yalnız bırakmış oldu. 

40. dakikada Donald'ın sol kanattan ortasında, Mustafa Akbaş'ın arka direkte kafa vuruşunda meşin yuvarlak direkten döndü. İlk yarı da bu sonuçla tamamlandı. 

Maçın ikinci yarısında konuk ekip Yeni Malatya atakları daha sıklaştı. , 61' Jahovic ile beraberliği yakalaşan Yeni Malatya,, 68 dakikada da  Veysel Sarı'nın kendi kalesine attığı golle Kasımpaşa karşısında 2-1 öne geçti.

Maçın bu skorla tamamlanması beklenirken, uzatma dakikalarında Kasımpaşa adına Khalili fileleri sarsarak son söz söyledi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da 77. dakikada Robin Yalçın, 85. dakikada ise teknik direktör Segen Yalçın kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

yeni malatya kasımpaşa quaresma süper lig