Kayserispor, parayı iade etti!

ABONE OL

Kayserispor, Beşiktaş'ın Onur Bulut transferi için gönderdiği 1 milyon euro'luk serbest kalma bedelini Beşiktaş'a iade etti.

Beşiktaş'ın Kayserispor'dan transfer ettiği Onur Bulut'ta beklenmedik bir gelişme yaşandı. Kayserispor, Beşiktaş’ın Onur Bulut transferi için gönderdiği 1 Milyon Euro’luk çıkış parasını Beşiktaş’a geri gönderdi.

Konu TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na taşınırken Kayserispor, haksız fesih yapıldığını iddia ediyor. Beşiktaş ise davayı kazanacağından emin.

1 milyon euro fesih bedeli ödendi

Kayserispor ve Onur Bulut 1 milyon euro'luk çıkış maddesiyle sözleşme imzalarken, aynı kontratta 6 Şubat'a kadar satın alma önceliği Fenerbahçe’ye aitti. Kayserispor, Fenerbahçe ile anlaşmasına rağmen Onur Bulut bu teklifi kabul etmedi. Öncelik süresi dolunca Beşiktaş, serbest kalma bedeli olan 1 milyon euro’yu yatırıp transferi gerçekleştirdi.

"İmza yetkisi yok"

Kayserispor’un iddiası ise; Onur’la yapılan yeni kontratta Başkan Ali Çamlı değil başka bir yöneticinin imzası olduğu ve bu kontratının geçerli olmadığı yönünde.

Ancak iki taraflı mailler ve WhatsApp yazışmaları olduğu için Beşiktaş ve Onur Bulut tarafı bu konudan dolayı rahat ve davayı kazanacağından emin.

(A Spor)

onur bulut kayserispor beşiktaş transfer