Kayserispor-Trabzonspor muhtemel 11'ler

ABONE OL

Trabzonspor, Süper Lig'de 34. hafta maçında Kayserispor ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Süper Lig'in 34. haftasında Kayserispor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek.

Büyükşehir Belediye Kadir Has  Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. Mücadele saat 21:00'den itibaren beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Kayserispor: Lung, Lopes, Rienstra, Sapunaru, Yasir, Hasan, Aksek, Djedje, Henrique, Campanharo, Kravets. 

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Campi, Abdurrahim, Ndiaye, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Guilherme, Ekuban, Sörloth

Eksikler

Kayserispor: Mensah ve Diego Angelo

Trabzonspor: Anthony Nwakaeme

Takımların son durumu

Koronavirüs arasından sonra üst üste aldıkları galibiyetlerle umutlanan Kayserispor, son 3 maçında yalnızca 1 puan toplayabildi ve işini zora soktu. Kayseri ekibinin bu maçı kazanmaktan başka çaresi yok. Sonrasında diğer karşılaşmaların skoruna göre ligde kalıp kalmayacağı belli olacak.

Şampiyonluk gitti, hedef ikincilik

Trabzonspor son 3 maçta 1 puan alarak Başakşehir'in şampiyonluğunu ilan etmesine neden oldu. Ancak bordo-mavililer için yeni bir tehlike daha doğdu. Sivasspor'un Göztepe'yi mağlup etmesi halinde Trabzonspor'un Kayserispor'u mağlup etmekten başka çaresi yok. Aksi takdirde ikinciliği de kaybedecekler.

Trabzonspor 8-1 önde

Trabzonspor ile Kayserispor arasında oynanan son 10 maçın 1'i berabere biterken 8 karşılaşmayı bordo-mavililer kazandı. Kayserispor ise sahadan 1 kez galibiyetle ayrıldı.