Kayserispor - Trabzonspor muhtemel 11'ler

ABONE OL

Trabzonspor, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 12. haftasında Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 12. haftasında Kayserispor ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda saat 16:00'da oynanacak karşılaşmayı Burak Şeker yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Kayserispor: İsmail, Lopes, Sapunaru, Kolovetsios, Behich, Campanharo, Attamah, Lennon, Kvrzic, Henrique, İlhan

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Pereira, Edgar Le, Vitor Hugo, Marlon, Abdulkadir Parmak, Lewis Baker, Abdulkadir Ömür, Ekuban, Bilal Başacıkoğlu, Afobe

Eksikler

Kayserispor: Kanga, Lung, Yasir, Ömer

Trabzonspor: Nwakaeme, Trondsen

Takımların son durumu

Süper Lig'de ilk 4 haftada 6 puan toplarak önemli bir hava yakalayan Kayserispor, son 6 haftada galibiyet alamadı. Ancak üst üste gelen yenilgilerin ardından son 3 karşılaşmayı mağlubiyetsiz atlatmayı başardılar. Bunlardan ikisinin Galatasaray ve Göztepe deplasmanları olması, takımı gelecek adına umutlandırdı.

Abdulah Avcı 3'te 2 yaptı

Sezona beklentinin altında bir başlangıç yapan Trabzonspor'da üst üste alınan 3 mağlubiyetin ardından Newton ile yollar ayrıldı. Özellikte Kasımpaşa karşısında 3-1 öne geçmişken sahadan puansız ayrılmak, İngiliz teknik adamın sonu oldu. Milli arada Abdullah Avcı ile anlaşan bordo-mavililer, BB Erzurumspor maçında 3 puanla ayrılmayı başardı. Yeni teknik adamla beyaz bir sayfa açmayı planlayan Trabzonspor, Ankara'dan galibiyetle tek golle galibiyeti aldı ve 2'de 2 yaptı. Ancak savunma oturtmayı başaran Avcı, henüz hücum konusunda takımını belli bir seviyeye getiremedi. Son hafta Sivasspor'a yarım pozisyon vermelerine karşın sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmaktan kurtulamadılar.

Trabzonspor 8-1 önde

Trabzonspor ile Kayserispor arasında oynanan son 10 maçın 1',i berabere biterken 8 karşılaşmayı bordo-mavililer kazandı. Kayserispor ise 1 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

kayserispor trabzonspor kayserispor trabzonspor süper lig