Kayserispor'un kurtuluşu altyapıda

ABONE OL

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı, kulübün kurtuluşunun altyapıda olduğunu belirtti.

Süper Lig'de mücadele eden ekiplerden Kayserispor'da başkan Berna Gözbaşı, açıklamalarda bulundu. Berna Gözbaşı zor bir dönemden geçtiklerini ve bu dönemi altyapı ile atlatabileceklerini dile getirdi.

Kısa bir değerlendirme yapan Gözbaşı, 'Kayserispor'un geleceğinin kurtuluşunu altyapıda görüyoruz. Sağ olsun Palancıoğlu başkanımız biz talep etmeden destek olacağını söylemişti. Spor kulübünün yaşaması için herkesin destek olması lazım. Bu zor günleri atlatıp kendi altyapısından kendi futbolcumuzu yetiştiren bir zemin hazırlamak istiyoruz' ifadelerini kullandı.

Ekonomik olarak zor günleri atlatmaya çalışan Kayserispor'da başkan Berna Gözbaşı, kentte bir dizi temasta bulundu. Sarı-kırmızılı kulübün Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Gözbaşı ilk olarak Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Süper Lig'de 26 hafta sonunda Kayserispor topladığı 22 puanla son sırada yer alıyor. Kayserispor, Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

Kayserispor'un Süper Lig'de kalan maçları;

Fenerbahçe (D)

Gençlerbirliği

Sivasspor (D)

Beşiktaş

Ç. Rizespor (D)

Gaziantep FK

Başakşehir (D)

Trabzonspor

kayserispor berna gözbaşı