Kerem Aktürkooğlu İstanbul'da!
Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu transferini resmen açıkladı. Milli futbolcu, Fenerbahçe için İstanbul'a geldi.
Fenerbahçe, bir süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği Kerem Aktürkoğlu transferini duyurdu.
Sarı-lacivertli kulüp, Kerem Aktürkoğlu'nun transferi konusunda Benfica ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.
İşte Fenerbahçe'nin duyurusu;
Kulübümüz, Milli Futbolcu Kerem Aktürkoğlu’nun transferi konusunda Benfica ile prensip anlaşmasına varmıştır.
Oyuncu transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrolleri için İstanbul’a davet edilmiştir.
Formayı giydi, İstanbul'a geldi
Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe'ye transferini tamamlamak için İstanbul'a geldi. Milli futbolcu, uçakta sarı-lacivertli formayı giydi. 26 yaşındaki futbolcu, sağlık kontrolünün ardından resmi imzayı atacak.
İşte Kerem Aktürkoğlu'nun açıklamaları;
Fenerbahçe'ye şampiyonluk için geldim. Bu şampiyonluğu taraftarlarımıza armağan edebilmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Transferi çok istedim. Fenerbahçe'ye şampiyonluk için geldim. Bu şampiyonluğu taraftarımıza armağan edebilmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Zor bir süreç oldu ama başta başkanımız Ali Koç olmak üzere, sonra başkanımız Hakan Safi bu zor süreçte yanımda oldu. Bu transferi mümkün kıldılar. Ben de çok istedim.
'Şampiyonluk için buradayım'
Bir an önce gerçekleşmesi için, takımıma kavuşmak için, arkadaşlarımla sahaya çıkmak için çok çaba sarf ettik. Geç olsun güç olmasın diyelim. Bu sene arkadaşlarımızla birlikte taraftarlarımızın özlemle beklediği şampiyonluğu hediye edebiliriz bu sene. Şampiyonluk için buradayım. Taraftarımıza bunun sözünü vermiş olmalıyım. Ben buraya bunun için geldim. Şampiyonluğu armağan edebilmek için geldim. Bu transfer hayırlı olsun.