Konyaspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler

ABONE OL

Beşiktaş, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 3.  haftasında Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 3.  haftasında Konyaspor ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda saat 16:00'da oynanacak karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Konyaspor: Sehic , Skubic, Uğur, Adil, Guilherme, Ömer Ali, Jevtovic, Amir Hadziahmetovic, Miya, Shengelia, Cikalleshi

Beşiktaş: Ersin, Necip, Vida, Montero, N'Sakala, Dorukhan, Oğuzhan, Atakan (Boyd), Ljajic, Hasic, Güven

Eksikler

Konyaspor: Volkan Fındıklı, Alper Uludağ

Beşiktaş: N'Koudou, Oğuzhan, Atiba

Takımların son durumu

Sezon başlamadan birkaç gün önce Bülent Korkmaz ile yolları ayıran ve ilk hafta maç oynamayan Konyaspor, açılışı Gençlerbirliği karşısında yaptı. Geçen sezonun ilk devresinde olduğu gibi pozisyon yaratma ve hücum-savunma dengesi konusunda sorunlar yaşayan yeşil-beyazlılar, evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak.

Yeni bir takım, uyum sorunu...

Transfer döneminde Gökhan, Caner, Ruiz, Burak Yılmaz gibi önemli kayıplar veren siyah-beyazlılar, sezon başlangıcında ciddi sorunlar yaşadı. Trabzon'da alınan 3-1'lik galibiyet sonrası camia umutlansa da sonrasında gelen Antalyaspor ve rio Ave beraberlikleri, yönetim ve teknik ekip üzerinde baskı artırdı. Bu mücadeleyi kazanmaktan başka çareleri yok.

Beşiktaş 5-2 önde

Beşiktaş ile Konyaspor arasında oynanan son 10 maçın 3'i berabere biterken 5 karşılaşmayı siyah-beyazlılar kazandı. Konyaspor ise 2 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

konyaspor beşiktaş konyaspor beşiktaş