Kopenhag - Başakşehir maçının kilit ikilisi

ABONE OL

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Kopenhag - Başakşehir maçı öncesi iki takımdan da öne çıkması muhtemel futbolcuları değerlendiriyoruz.

FUTBOO | Bir tarafta Süper Lig şampiyonu Başakşehir, diğer tarafta Danimarka ikincisi, ülkenin ekol takımlarından Kopenhag... Başakşehir, ilk maçtaki 1-0'lık galibiyetinin avantajını koruyabilirse adını çeyrek finale yazdıracak. İşte karşılaşmada kilit rol oynayabilecek isimler...

Başakşehir'de Edin Visca

Başakşehir'de bir kez daha tüm gözler Edin Visca'nın üzerinde olacak. Bosnalı, bu sezon da ligde 10 gol, 10 asist barajını geçti ve takımının şampiyonluğunda önemli pay sahibi oldu. Avrupa'da da durum aynı. Başakşehir'in en önemli ismi genelde Visca oluyor. Bu maçta da eğer Başakşehir tarihe geçmek istiyorsa Visca'nın yapacakları çok önemli olacak.

Kopenhag'da Viktor Fischer

Kopenhag'da ise hücum hattına dikkat etmek gerekecek. Bu isimlerin başında da Viktor Fischer geliyor. 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, takımın en büyük yıldızları arasında. Kendisini Ajax'tan da tanıyoruz. Bu sezon Kopenhag'ın Avrupa Ligi'ndeki tüm maçlarında forma giydi. Takımın atakları genelde onun ve Zeca'nın üzerinden gerçekleşiyor ama Zeca'ya göre daha teknik bir oyuncu.

viktor fischer edin visca kopenhag başakşehir