Kopenhag - Başakşehir muhtemel 11'ler

ABONE OL

Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Kopenhag ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Başakşehir, Avrupa Ligi'nde tur için sahada! UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Kopenhag ile temsilcimiz Başakşehir karşı karşıya gelecek. 

Parken oynanacak karşılaşmayı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek. Mücadele saat 19:55'ten itibaren beIN Sports 3'ten naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Kopenhag: Johnsson, Varela, Nelsson, Papagiannopoulos, Bengtsson, Jensen, Stage, Zeca, Fischer, Daramy, Kaufmann

Başakşehir: Mert, Caiçara, Skrtel, Epureanu, Clichy, Aleksic, Mahmut, İrfan Can, Visca, Crivelli, Demba Ba

Eksikler

Kopenhag: Santos (Kırmızı kart)

Takımların son durumu

Kopenhag, Danimarka'da kendi standartlarının altında bir sezon geçirdi. Ligi Midtjylland'ın 9 puan gerisinde ikinci sırada tamamlayabildiler. Ancak koronavirüs arasından iyi döndüklerini söyleyebiliriz. 2 maçta 6 puan topladılar ve 6 gol atarken kalelerinde 2 gol gördüler.
 

Lig tamam, hedef Avrupa Ligi

Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan temsilcimiz, Kopenhag maçına fazlasıyla moralli çıkacak. İlk mücadeleyi de 1-0 kazanan Başakşehir'e her türlü beraberlik ya da gol atacağı tek farklı mağlubiyetler, tur atlamak için yeterli olacak. 

Tek gollü avantaj

12 Mart'ta oynanan karşılaşmayı Başakşehir 1-0'lık skorla kazandı. Temsilcimizin tek golü 88. dakikada penaltıdan Edin Visca ile geldi.

avrupa ligi kopenhag başakşehir kopenhag - başakşehir medipol başakşehir uefa