Lazio - Galatasaray muhtemel 11'ler

ABONE OL

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki son maçında Lazio ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...    

UEFA Avrupa Ligi gruplarının son maçında Lazio ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. 

Roma Olimpiyat'ta oynanacak karşılaşmayı İspanyol hakem Del Cerro Grande yönetecek. Mücadele saat 23:00'ten itibaren EXXEN'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Lazio: Strakosha, Lazzari, Acerbi, Felipe, Marusic, Savic, Leiva, Basic, Anderson, Pedro, Muriqi

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Feghouli, Morutan, Kerem, Halil

Eksikler

Galatasaray: Sacha Boey, Omar, Cicaldau

Tur cepte, hedef son 16

Grupta ilk 4 haftada 8 puan toplayan Galatasaray, Marsilya maçının son düdüğüyle birlikte tur biletini garantileme ihtimali vardı. Bu fırsatı tepmeyen sarı-kırmızılılar, sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı ve tur atlamayı başardı. Ancak Lazio'nun Moskova'da puan kaybı yaşamaması, liderliği son maça bıraktı.

Temsilcimiz, Lazio'dan en az 1 puan alması halinde grubu lider bitirecek ve direkt son 16 turuna kalacak. Ancak Lazio'nun kazanması durumunda ise Serie A ekibi zirveyi ele geçirecek. İkinci sıraya düşecek olan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nden gelen rakiplerle play-off, yani son 32 turu maçları oynayacak.

Puan durumu;

1- Galatasaray - 11 puan
2- Lazio - 8 puan
3- Marsilya - 4 puan
4- Lokomotiv Moskova - 2 puan

Galatasaray 3-2 önde

Galatasaray ile Lazio tarihlerinde 7. kez karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar 3 mücadeleyi kazanırken Roma ekibi sahadan 2 kez galibiyetle ayrıldı. 2016'da İstanbul'da oynanan karşılaşma ise 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

galatasaray lazio lazio galatasaray