Leo Messi ve Lewandowski 2021 yılında ne yaptı?

ABONE OL

2021'in en iyi futbolcuları arasında gösterilen Robert Lewandowski ve Lionel Messi, yıl içinde ne yaptılar? İki yıldızın istatistiklerini kıyaslıyoruz.

Ballon d'Or kazananı hala tartışılmaya devam ediliyor. Yılın en iyisi olarak çoğu kişi Robert Lewandowski ve Lionel Messi'yi gösterirken ödülü Lewandowski yerine Messi kazanmıştı. Polonyalı golcüye haksızlık yapıldığını düşünenlerin sayısı da hiç az değil...

Lewandowski konu hakkında ''Ballon d'Or mu? Bir sezonda 69 gol attım. Yani... Yapabileceğim her şeyi yaptım. Kişisel performansım açısından aynada kendime bakıp bunu hak ettiğimi, her şeyi yaptığımı kendime söyleyebilirim.'' sözlerini kullanıyor. Evet, 69 gol...

Bayern Münih'in durdurulamaz golcüsü Lewandowski, 2021 yılı içinde 51 maça çıkarken tam 69 gol attı. 10 da asist yapan Lewa, Bayern Münih ile birlikte 3 kupa kazandı. 

Lionel Messi, Arjantin ile ilk kupasını kazandı

Ballon d'Or ödülünü bu yıl 7. kez kazanan Lionel Messi ise 2021'de 56 maça çıkarken 41 gol attı, gollerinin yanına 17 asist ekledi. 2 kupa kazanan Messi'nin en dikkat çeken başarısı hiç şüphesiz Arjantin ile Copa America kazanmak oldu. Arjantin ile ilk kez kupa kazanan Messi, böylece 'Milli takımda kupa alamıyor' eleştirilerini de susturmuş oldu.

lionel messi robert lewandowski