"Livakovic, F.Bahçe'ye faydalı olur"

ABONE OL

Yaptığı kurtarışlarla Dünya Kupası'na damgasını vuran kalecilerden biri olan Dominik Livakovic için Fenerbahçe açıklaması geldi.

Bir dönem ülkemizde Galatasaray ve Fenerbahçe formaları da giyen Stjepan Tomas, Spor Arena'ya yaptığı özel açıklamalarda Fenerbahçe ve Dominik Livakovic hakkında konuştu.

Dünya kupasında yaptığı kurtarışlarla birçok kulübün transfer listesine giren Hırvatistan kalecisi Dominik Livakovic’in, Fenerbahçe’yle isminin anılmasını da değerlendiren 46 yaşındaki teknik adam, “Hırvatistan kalecisi Dominik Livakovic tabi ki Fenerbahçe’ye gelse faydalı olur. Ama Dünya Kupası'ndaki bu performansıyla Avrupa’da başka bir takıma gidebilir. Manuel Neuer sakatlandığı için Bayern Münih onu almayı düşünüyor” dedi.

Tomas, şunları söyledi: 

“Eğer Bayern Münih almayı düşünürse Fenerbahçe’nin Livakovic’i alma şansı azalır. Livakovic, bizim birinci kalecimiz. Kaç senedir Şampiyonlar Ligi’nde iyi oynuyor ve güzel performans gösteriyor. Zaten iki sene önce ona Fransa’da Lyon başta olmak üzere bazı teklifler vardı. Son senelerde performansı çok iyi olduğu için şu an Bayern Münih gibi daha büyük takıma gidebilir. Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır’ı takip ediyorum. Bence iyi bir kaleci ve Altay gibi bir kaleci varken Fenerbahçe’de kaleciye gerek yok.”