Liverpool - Manchester City maçının 2 kilit ismi

ABONE OL

Premier League'de dev maçta Liverpool ile Manchester City kozlarını paylaşıyor. Peki kritik maçın kilit oyuncuları kim olabilir?

Liverpool ile Manchester City'nin son yıllarda karşılaştığı maçların neredeyse hepsi nefes kesmişti. İki dev takım, kozlarını bu kez Anfield'da paylaşacak. Biz de bu heyecan verici maçın iki takım adına da kilit rol oynayabilecek isimlerini değerlendirdik.

Ev sahibi Liverpool'da başlayacak olursak Muhamed Salah bir numaralı isim konumunda. Mısırlı yıldız büyük maçları, özellikle Manchester City maçlarını çok seviyor. Son haftalarda da gerek lig gerekse Şampiyonlar Ligi'nde formda ve gollerini sıralıyor. City savunması çok komple ve açılması güç. Bu sıkı savunmayı ancak Salah gibi bireysel yıldızlarla açabilirsiniz. Liverpool'da bü yüzden en çok Salah'a güveniyor olabilir.

Manchester City'nin sürpriz ismi

Manchester City'de ise sürpriz bir ismi ön plana çıkartacağız. Joao Cancelo'nun önemi bizce bu maçta çok büyük olacak. Liverpool'da Trent'in olmayacağını da düşünürsek Cancelo daha çok kanat bindirmesi yapma şansı bulacak. Gol katkısı da olan bir futbolcu. Liverpool savunmacıları, City hücumcularını tutmaya çalışırken Cancelo'nun sürpriz koşuları büyük tehlike yaratabilir.

liverpool manchester city liverpool manchester city premier league