Lucas Lima bonservissiz geliyor

ABONE OL

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Lucas Lima transferi, Ocak ayına ertelendi. Ocak ayında sözleşmesi bitecek olan Lima, bonservis bedeli ödenmeden Kadıköy'e getirilmek isteniyor. Santos, yıldız oyuncuyu elde tutamıyor.

Editör: Mehmet BAŞKAN

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Lucas Lima transferi, Ocak ayına ertelendi. Ocak ayında sözleşmesi bitecek olan Lima, bonservis bedeli ödenmeden Kadıköy'e getirilmek isteniyor. 27 yaşındaki On Numara, Brezilya'dan Türkiye'ye gelmek için gün sayıyor. 31 Aralık 2017'de sözleşmesi sona erecek olan Sambacı için Fenerbahçe uzun süredir pazarlıkları sürdürüyordu. Ancak oyuncunun kulübü Santos, 5 milyon euro'dan aşağıya inmedi.

Ben Arfa sorunu

6 ay sonra sözleşmesi sona erecek olan bir futbolcu için 5 milyon euro ödemek istemeyen Fenerbahçe, Ocak ayında oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katacak. Hatem Ben Arfa transferinde beklediği sonucu alamayan Sarı Lacivertli ekip, Brezilyalı oyun kurucu için kolları sıvadı. Hatem Ben Arfa'nın mental sorunları ve para konusunda sıkıntılar yaratması, Fenerbahçe yönetiminin Fransız oyuncuya karşı önyargılı davranmasına neden oldu.

 

Milli takım deneyimi var

14 kez Brezilya A Milli takımı forması giyen Lucas Lima, Giuliano ile beraber Fenerbahçe'nin hücum hattına yön verecek oyuncu olarak görülüyor. Fenerbahçe, kanatlarında Dirar ve Valbuena yerine Giuliano ve Valbuena ikilisini kullanarak Lucas Lima'yı orta alana monte etmeyi planlıyor.

Alex etkisi

 

Brezilyalı oyuncu, sol ayağını çok iyi kullanıyor ve Fenerbahçe taraftarlarının akıllarına Alex de Souza'yı getirebilecek özelliklere sahip. Futbolcunun kariyeri boyunca Brezilya dışına çıkmaması, Fenerbahçe'nin büyük liglerden rakibinin olmamasını sağlıyor. 27 yaşına dek Brezilya dışına çıkmaması, İngiliz, İtalyan ve İspanyol kulüplerin devreye girmemesini sağlıyor.

 

lucas lima haberleri lucas lima sözleşme mehmet başkan mehmet başkan haberleri lucas lima maaşı lucas lima santos lucas lima form lucas lima golleri lucas lima mevki lucas lima pozisyonu lucas lima skills lucas lima yaşı lucas lima fenerbahçe lucas lima fenerbahçe transferi lucas lima transferi