Lucas Perez'in menajerinden Fenerbahçe açıklaması

ABONE OL

İspanyol forveti kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'nin girişimleri sürüyor.

Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’nin transfer gündeminde bulunan Lucas Perez'de yeni gelişme. İspanyol forvet için açıklamalarda bulunan menajer Rodrigo Fernandez Lovelle,  

"Fenerbahçe'nin Perez'e yönelik ilgisi iki aydır devam ediyor. Ancak şu anki verilere baktığımızda transferi zor görüyorum; çünkü Arsenal Perez'i kiralık olarak göndermek istemiyor. Fenerbahçe tüm haklarıyla alırsa bu transfer olur. Fenerbahçe kiralama formülü üzerinde duruyor" şeklinde konuştu.

Menajer Lovelle, “Perez’in Fenerbahçe’ye ilgi duyup duymama konusunda Arsenal, fikir beyan etmemizi istemiyor. Biz bütünüyle Arsenal'a bağlıyız. Arsenal Perez’e 21 milyon euro ödedi. Doğal olarak yaptıkları yatırımın en azından bir bölümünü geri almak istiyorlar. Bu nedenle oyuncunun bütün haklarıyla satışına sıcak bakıyorlar. Bence 12 milyon Euro civarında bir transfer bedeli talep ediyorlar" yorumunu yaptı.

Rodrigo Fernandez Lovelle, Lucas Perez için birçok ligden teklif aldıklarını da sözlerine ekledi.

Öte yandan Arsenal Yönetimi geçtiğimiz sezon Lucas perez'in giydiği 9 numaralı formayı 53 milyon euro'ya Lyon'dan alınan golcü Lacazzete'e vermiş ve İspanyol forveti Uzakdoğu kampına dahil etmemişti.

İspanyol oyuncu Arsenal formasıyla geçen sezon 22 resmi maçta 8 gol atıp, 6 asist yapmıştı.
 

lucas perez fenerbahçe forvet transferi arsenal