Lukaku resmen Manchester United'lı

ABONE OL

Chelsea ile Manchester arasındaki yarışı 75 milyon pound transfer ücretiyle kazanan Mourinho'nun takımı Belçikalı oyuncuyu resmen açıkladı.

Önümüzdeki sezon güçlü bir kadro kurmak için yola çıkan Manchester United, Everton’da forma giyen Belçikalı yıldız futbolcu Romelu Lukaku’yu resmen açıkladı. Premier Lig ekibi  tarafından yapılan açıklamaya göre 24 yaşındaki genç futbolcu 5+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Portekizli ünlü teknik direktör Jose Mourinho yıldız futbolcu için “Aradığım özellikte. Büyük bir oyuncu. En büyük kulüpte kariyerini ileriye taşımak istemesi çok normal. Takıma önemli katkı sağlayacak. Onunla tekrar çalışmak için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.

“BÜYÜK BİR FIRSAT”

Chelsea'nin de uzun süre peşinde koştuğu Belçikalı genç futbolcu Everton Kulubüne ve taraftarına sonsuz teşekkürlerini iletti. Lukaku; “Manchester United ve Jose Mourinho gelip kapınızı çaldığında bu reddedemeyeceğiniz büyük bir fırsattır. Old Trafford’da 75 bin taraftarın önünde oynayacağım için çok heyecanlıyım. İlk antrenmanıma çıkmak için de sabırsızlanıyorum” şeklinde konuştu.

 

lukaku manchester united chelsea mourinho everton premier lig