Maçın kahramanı Mbappe, geleceğiyle ilgili konuştu!

ABONE OL

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'i 90+4. dakikada attığı golle yıkan Kylian Mbappe, maçın ardından geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

PSG'nin Real Madrid'i 1-0 yendiği maçın ardından tüm gözler Kylian Mbappe'nin üzerindeydi. Son saniyelerde takımına galibiyeti getiren Kylian Mbappe, maçın adamı ödülüne layık görülürken geleceğiyle ilgili de konuştu.

Gelecek sezon Real Madrid'de oynama ihtimali bulunan yıldız futbolcu, ''Ben PSG'nin futbolcusuyum. Bu forma için her şeyimi vereceğimi söyledim. Bunun gösterilmesi gerekiyordu. İlkini bu gece gösterdim, ikincisini Bernabeu'da göstereceğim.'' sözlerini kullandı.

Mbappe, ayrıca ''Geleceğime henüz karar vermedim. Dünyanın en iyi takımlarından biri olan PSG'de oynuyorum. Bu maç, gelecek kararımı etkiler mi? Hayır. En iyimi yapmaya devam edeceğim, sonrasına bakacağız.'' şeklinde konuştu.

Ancelotti: ''Dünyanın en iyisi''

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ise Fransız futbolcu hakkında ''Mbappe, şu anda dünyanın en iyi oyuncusu. Çok güçlü. Maçı takımı için kazandı.'' dedi.