Mahmut Uslu'dan Giuliano açıklaması

ABONE OL

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu gündemin ilk sırasına oturan Giuliano transferi ve Trabzonspor'un hamlesiyle ilgili olarak Fanatik'e açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin 1 yıl kiralık ve satın alma opsiyonuyla anlayarak dün İstanbul'a getirdiği Giuliano gündemin ilk sırasını meşgul etmeye devam ediyor. Trabzonspor'un "Zenit ile anlaştık, futbolcu bizim" dediği Brezilyalı oyuncu için son sözü Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu söyledi. Uslu'nun açıklamaları şöyle:

"Biz oyuncu ve kulübü görüştük, her iki taraf ile anlaştık" diyen Uslu "Futbolcuyu İstanbul'a getirip, sağlık kontrolünden geçirdik. Oyuncu da bizi istediği için Fenerbahçe'ye geldi. Şu anda bizim açımızdan bir sorun yok. Bu konuda bizim son sözümüz bu. Daha fazla konuşmayacağız. Eğer detay öğrenmek istiyorsanız, bu iddiada bulunan Trabzonsporlu yöneticilere sorun" yorumunda bulundu.

Bonservisi Zenit'te bulunan Brezilyalı Giuliano de Paula, dün İstanbul'a gelmiş ve Fenerbahçe forması giyerek sağlık kontrolünden geçmişti.

Yusuf Dursun - Fanatik

mahmut uslu fenerbahçe giuliano trabzonspor