Malatyaspor gözünü Kartal'a dikti

ABONE OL

Bu sezon Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Yeni Malatyaspor, teknik direktör konusunda Sergen Yalçın ile son temaslarını gerçekleştirirken, forvet konusunda da Beşiktaş'ın iki golcüsüne göz koydu.

Süper Lig'e Sivasspor’un ardından ligde ikinci olarak adını yazdıran Yeni Malatyaspor'da transfer harekatı hızlandı.

İrfan Buz ile yollarını ayıran ve teknik direktörlük koltuğuna Sergen Yalçın'ı getirmek isteyen Malatya temsilcisi, tecrübeli hocaya imza attırmak için geri sayıma geçmiş durumda.

Ligin yeni takımının transferdeki ilk hedefi ise Mustafa Pektemek ile Ömer Şişmanoğlu. Süper Lig’de mücadele etmek için tecrübeli golcüleri kadrosuna katmayı planlayan Yeni Malatyaspor, siyah-beyazlıların kapısını çalmaya hazırlanıyor.

BAŞKAN AÇIKLADI

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, teknik direktör konusunda Sergen Yalçın'la imza aşamasına geldiklerini belirtirken, Skorer’in haberine göre, “Transferde de bütçemiz doğrultusunda en iyi tercihleri yapacağız” ifadelerini kullandı.

Sezonu Başakşehir'de kiralık olarak tamamlayan Mustafa Pektemek, 43 resmi karşılaşmada sahaya çıkarken, takımına 9 gol, 5 de asistlik katkı sağladı. Ömer ise Beşiktaş formasıyla çıktığı 16 mücadelede rakip kaleyi 3 kez sarstı. 

yeni malatya sergen yalçın ömer şişmanoğlu mustafa pektemek