Man. City'de Aguero dönemi resmen sona eriyor!

ABONE OL

Manchester City, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Sergio Aguero'nun takımdan ayrılacağını açıkladı.

Manchester City'de Agüero sezon sonu ayrılıyor. Premier League'de lider durumda bulunan Manchester City, golcü oyuncu Sergio Agüero'nun sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı.

Yapılan açıklamada Arjantinli yıldızı teşekkür edilirken, sözleşmesi sona eren yıldız isimle sözleşme yeni sözleşme imzalanmayacağı belirtildi.

Sergio Agüero, Manchester City kariyerinde 384 maça çıkarken rakip fileleri 257 kez havalandırdı.

Manchester City, yıldız oyuncuyu 2011 yılında Atletico Madrid'den transfer etmişti.


Sergio Aguero'dan duygusal bir veda

Sergio Aguero, kulübün resmi duyurusunun ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

İşte Sergio Aguero'nun duygusal veda yazısı;

''Bir devir sona erdiğinde, içinizde birçok farklı duygu ortaya çıkar. Manchester City'de 10 sezon oynadığım için bende büyük bir memnuniyet ve gurur var. Bu çağda profesyonel bir oyuncu için alışılmadık bir şey. Büyük başarılarla dolu 10 sezon boyunca, bu kulübü seven herkesle her zaman kalbimde olacak yıkılmaz bir bağ kurdum. 

2011'de yeniden yapılanma döneminde bu kulübe katıldım. Kulüp sahiplerinin rehberliği ve birçok oyuncunun katkılarıyla, dünyanın en büyükleri arasında bir yer kazandık. Bu hak edilmiş ayrıcalıklı konumu sürdürme görevi diğerinde kalacaktır. Kendime gelince, sezonun geri kalanında daha fazla şampiyonluk kazanmak ve taraftarlara daha fazla mutluluk getirmek için elimden geleni yapmaya devam edeceğim.

Ardından, yeni zorlukların olduğu yeni bir dönem başlayacak ve her zaman en üst düzeyde rekabet etmeye, aynı tutku ve profesyonellikle tamamen hazırım.''

sergio aguero manchester city premier league