Man. City - Liverpool muhtemel 11'ler

ABONE OL

Premier League'de 8. hafta maçında Manchester City ile Liverpool kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Premier League'in 8. haftasında Manchester City ile Liverpool karşı karşıya gelecek.

Ehtiad'da oynanacak karşılaşmayı Craig Pawson yönetecek. Mücadele saat 19:30'dan itibaren S Sport'tan naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Manchester City: Ederson, Walker, Dias, Laporte, Cancelo, Bruyne, Rodrigo, İlkay, Torres, Sterling, Jesus

Liverpool: Alisson, Arnold, Matip, Gomez, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Salah, Firmino, Mane, Jota

Eksikler

Manchester City: Mendy, Fernandinho, Agüero

Liverpool: Van Dijk, Chamberlain, Fabinho, Thiago



Takımların son durumu

Sezona beklentilerin altında bir performansla başlayan Manchester City, Premier League ve Şampiyonlar Ligi'ndeki son 3 maçını kazanarak toparlanma dönemine girdi. Bu karşılaşmalarda kalesinde gol bile görmeyen Guardiola'nın öğrencileri, evinde Liverpool'u konuk ettiği son 3 müsabakayı da kazanmayı başardı.

Liverpool seriye bağladı

Rakibi gibi sezona düşük viteste başlayan Liverpool da formunu yukarı çekmeyi başardı ve son 6 karşılaşmada da sahadan galibiyetle ayrıldı. Klopp'un öğrencileri, bu maçı kazanması halinde yıllarca rekabet halinde olduğu Manchester City ile puan farkını şimdiden 8 puana çıkartacak. Bu fırsatı değerlendirecekler mi göreceğiz.

Liverpool 5-3 önde

Manchester City ile Liverpool arasında oynanan son 10 maçın 2'si berabere biterken 5 karşılaşmayı son şampiyon kazandı. Manchester ekibi ise 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

manchester city liverpool manchester city liverpool premier league