Manchester City - Liverpool muhtemel 11'ler

ABONE OL

Premier League'de 32. hafta maçında Manchester City ile Liverpool kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Premier League'in 32. haftasında Manchester City ile Liverpool karşı karşıya gelecek.

Etihad Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Anthony Taylor yönetecek. Mücadele saat 22:15'ten itibaren S Sport'tan naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Manchester City: Ederson, Walker, Otamendi, Laporte, Mendy, Bruyne, İlkay, David Silva, Mahrez, Bernardo Silva, Sterling

Liverpool: Alisson, Alexander Arnold, Gomez, Dijk, Robertson, Wijnaldum, Fabinho, Henderson, Mane, Salah, Firmino

Eksikler

Manchester City: Agüero(sakat), Fernandinho(cezalı)

Liverpool: Shaqiri ve Milner(cezalı)

Takımların son durumu

Manchester City koronavirüs arasından sonraki 4 maçında 3 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı. O kayıp ise Liverpool'un şampiyonluğuyla sonuçlandı. Ancak artık hedefi Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olan Guardiola'nın öğrencileri için bu karşılaşmayı hem prestij hem de test maçı olarak göreceklerdir.

30 yıllık hasret sona erdi

Liverpool, Manchester City'nin Chelsea'ye 2-1 mağlup olmasıyla birlikte şampiyonluğunu ilan etti. Ancak önlerinde kırılabilecek birçok rekor, Premier League tarihine geçebilecekleri çok sayıda fırsat var.

Liverpool 5-3 önde

Manchester City ile Liverpool arasında oynanan son 10 maçın 2'si berabere biterken 5 karşılaşmayı Merseyside ekibi kazandı. Manchester City ise 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.


manchester city liverpool premier league